Novi sajt Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore od juče u funkciji! 🎓

  31 May 2023 07:19

  Broj posjetilaca: 53

Studentski parlament Univerziteta Crne Gore je krovna studentska organizacija UCG-a koja zasptupa više od 18 000 studenata. Od svog osnivanja 31. maja 2004. godine kontinuirano radi na poboljšanju uslova studentskog života i jačanju studentske populacije.

Svjesni značaja studentskih servisa i potrebe da informacije koleginicama i kolegama studentima budu na jednostavan način dostupne, sajt Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore od juče u funkciji. Agencija Laganoo.me pobrinula se za izgled i funkcionisanje sajta prilagođeno studentima i mladim ljudima.
Zvaničan sajt SPUCG predstavlja adresu za lagan, zanimljiv i interaktivan pristup svim najnovijim novostima i obavještenjima od značaja za studente Univerziteta Crne Gore ali i pravnim aktima koji okružuju rad SPUCG.
Novom sajtu moguće je pristupiti putem linka www.spucg.ucg.ac.me, a optimizovan je i prilagođen iOS i Android sistemima mobilnih telefona kao i desktop i lap top računarima.

Novi sajt SPUCG-a uskoro će postati i adresa za praćenje realizacije njihovih novih i najvećih projekata, ali o tome najavljuju nešto više u narednom periodu.