Poziv studentima za izbor Ulysseus studentskog ambasadora

  21 Mar 2024 13:25

  Broj posjetilaca: 57

Evropski forum studenata ambasadora (EUSAF) održaće se od 12. do 14. septembra 2024. godine u Varšavskoj školi ekonomije SGH, u Poljskoj. Ovaj forum predstavlja važnu platformu za studente predstavnike Evropskih univerzitetskih saveza gdje će studenti imati priliku da razmijene svoje stavove, ideje  i mišljenja o trenutnom, ali i budućem statusu visokog obrazovanja u Evropi.

Tim povodom, Ulysseus raspisuje konkurs za poziciju Ulysseus ambasadora koji će predstavljati Alijansu na ovom prestižnom događaju. Izabrani ambasador će imati priliku da učestvuje u diskusijama na različitim temama vezanim za angažovanje studenata i njihovu ulogu unutar Evropskih univerzitetskih saveza.

Pozivamo studente Univerziteta Crne Gore da se prijave na konkurs i dobiju mogućnost da budu izabrani za ambasadora Evropskog Univerziteta Ulysseus!  

Svaki partnerski univerzitet nominuje jednog kandidata za Ulysseus ambasadora, među kojima će biti i kandidat predstavnik Univerziteta Crne Gore. Zatim, na osnovu rang liste, Alijansa nominuje (1) Ulysseus ambasadora. Rok za prijavu je otvoren do 15. aprila 2024. godine.

UčesniciEUSAF-a će se sastajati tri puta godišnje, u organizaciji Varšavske škole ekonomije SGH, onlajn (2) i uživo (1). 

Uživo sastanak EUSAF-a u septembru 2024. godine će uključivati radionice, seminare i mrežne događaje, sufinansirane projektom EUC Voices, pokrivajući troškove smeštaja, obroka i radionica. Ulysseus pokriva troškove putovanja.

Ključni datumi:

  • Rok za prijave: 15. april 2024. godine
  • Selekcija kandidata Univerziteta Crne Gore: 19. april 2024. godine
  • Nominacija Ulysseus ambasadora: 26. april 2024. godine

Za više informacija i formu za prijavljivanje, posjetite ULYSSEUS stranicu događaja.

Izvor: UCG